חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מרק מינסטרונה

כמות: כ-6 מנות

החומרים:

500 גרם תערובת ירקות קלופים וחתוכים גס (גזר, זוקיני, תפוח אדמה)

2 שיני קום קלופות

1 גבעול סלרי ללא עלים חתוך לקטעים של 2 ס"מ

80 גרם (יחידה קטנה) בצל סגול קלוף וחתוך לרבעים

120 גרם (יחידה קטנה) כרישה חתוכה לקטעים של 2 ס"מ, רק החלק הלבן

50 גרם רסק עגבניות

45 גרם (3 כפות) שמן זית

120 גרם שעועית לבנה מבושלת (אפשר גם משימורים או קפואה)

1 ליטר מים

3 כפיות מלח

120 גרם פסטה קצרה

2 עלי מנגולד, ללא החלק הלבן, חתוכים גס

החומרים להגשה:

שמן זית

גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את תערובת הירקות וקוצצים גס 10 שניות/ מהירות 4, במידת הצורך ממשיכים לקצוץ עוד 5 שניות/ מהירות 4. שומרים בצד.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס שום וגבעול סלרי וקוצצים 3 שניות/ מהירות 7.
  3. מוסיפים בצל וכרישה וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5, דוחפים את הירקות הקצוצים מדופן הקערה בעזרת המרית לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה 3 שניות/ מהירות 5.
  4. מוסיפים רסק עגבניות ושמן זית ומאדים 7 דקות/ טמפרטורה ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  5. מוסיפים שעועית לבנה, מים ואת הירקות הקצוצים ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  6. מוסיפים מלח, עלי מנגולד ופסטה ומבשלים זמן לפי הוראות יצרן הפסטה/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  7. מוזגים לקערות הגשה, מזלפים מעט שמן זית מעל כל קערה, מפזרים מעט גבינת פרמזן ומגישים חם ביום קר.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL