חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סורבה פירות קפואים

כמות: 4 מנות

החומרים:

60-100 גרם סוכר (או תחליף סוכר לטעמכם)

500 גרם פירות חתוכים לקוביות ומוקפאים

2 כפות מיץ לימון טרי

1 חלבון ביצה

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את הפירות הקפואים, מיץ הלימון והחלבון וטוחנים 1 דקה ו-30 שניות/ מהירות 5. נעזרים במרית במהלך העבודה.
  3. מגישים מיד או שומרים במיכל בפריזר.

FEINTIP

לקבלת מרקם אוורירי בסיום שלב 2, מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, ומקציפים 1 דקה/ מהירות 3.
כאשר מעבירים את הפירות הקפואים לקערת התרמומיקס חשוב להקפיד שהם מופרדים ואינם בגוש.
אם אינכם רוצים להשתמש בחלבון חי החליפו אותו ב-50 גרם מרנג שוויצרי, הוסיפו אותו יחד עם הפירות והמשיכו עם המתכון.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL