חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סלט חמוץ מתוק של אורז אדום בהשראת איסה מוסקוביץ’

כמות: 4 מנות

החומרים:

החומרים לוויניגרט האסייתי:

30 גרם 2 כפות מיסו ללא דאשי

300 גרם (1 כוס) רוטב צ’ילי מתוק

60 גרם (1/4 כוס) מיץ לימון טרי

1 כפית שורש ג’ינג’ר מגורד דק

10 גרם (1 כפית) סירופ אגבה

החומרים לסלט:

½ 1 ק"ג (6 כוסות) מים

210 גרם (1 כוס) אורז אדום מושרה לשעה במים ומסונן

250 גרם (2 כוסות) נבטים סינים

40 גרם (1 כוס) בצל ירוק קצוץ דק

50 גרם (1/2 כוס) בוטנים קלויים קצוצים

10 גרם (1/4 כוס) עלי נענע

20 גרם (1/2 כוס) עלי כוסברה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים לוויניגרט ומערבבים 10 שניות/ מהירות 6. שומרים בצד
  2. יוצקים לקערת התרמומיקס מים, מניחים את האורז בסלסלת הבישול, מניחים את הסלסלה במקומה בתוך קערת התרמומיקס ומבשלים 25 דקות/ טמפרטורה ורומה/ מהירות 1. בתום הבישול מסננים את האורז ומקררים אותו היטב.
  3. מערבבים את האורז עם יתר חומרי הסלט והוויניגרט ומגישים.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL