חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סלט פירות בסגנון תאילנדי

כמות: 4-5 מנות

החומרים:

1 כוס + 2 ליטר מים לבישול הטפיוקה

1 כוס סוכר

1 כוס פניני טפיוקה קטנים

2 כוסות קרח

1 פחית חלב קוקוס

4 כוסות של פירות העונה חתוכים לקוביות קטנות

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס 1 כוס מים, מוסיפים את הסוכר ומבשלים 7 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2. מעבירים לכלי אטום ומצננים לחלוטין את הסירופ במקרר.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הטפיוקה ושני ליטרים מים ומבשלים 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3 עד שהפנינים הופכות שקופות. בסיום הבישול, שוטפים היטב את הטפיוקה במים קרים בתוך מסננת דקה ושומרים בצד עד לשימוש.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את הקרח וטוחנים 8 שניות/ מהירות 7.
  4. מוציאים את הסירופ הקר מהמקרר. יוצקים את הסירופ לקערת ערבוב, מוסיפים את החלב קוקוס ומערבבים.
  5. מניחים בקערות הגשה אישיות כף קרח גרוס, 3 כפות פירות חתוכים, 3 כפות פניני טפיוקה, מכסים בחלב קוקוס ממותק ומגישים קר.

FEINTIP

הקינוח הנו פרווה, מתאים לטבעונים ואינו מכיל גלוטן– קינוח פשוט מושלם.
מומלץ לשלב אננס טרי וג’ינג’ר מסוכר.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL