חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

עוגת קקאו ופרי טבעונית

כמות: תבנית פאי בקוטר 25 ס"מ

החומרים:

החומרים לקלתית:

15 גרם כוסמת יבשה

30 גרם פולי קקאו גרוסים

50 גרם אגוזי מלך

30 גרם שקדים טבעיים

20 גרם שבבי קוקוס

4 תמרי מג’הול מגולענים

½ כפית תמצית וניל

החומרים למלית:

300 גרם אגוזי קשיו טבעיים

120 גרם חלב שקדים

230 גרם חלב קוקוס

מיץ מלימון אחד

2 תמרי מג’הול מגולענים

20 גרם שומן קוקוס

ובנוסף:

200 גרם פירות העונה חתוכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ (אננס, תות שדה, שזיף, משמש ועוד)

אופן הכנת הקלתית:

  1. משמנים קלות תבנית פאי בקוטר 25 ס”מ.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס כוסמת ופולי קקאו וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  3. מוסיפים את יתר חומרי הקלתית ומערבבים 5 שניות/ מהירות 8.
  4. מעבירים את העיסה לתבנית ומהדקים באצבעות לשכבה אחידה שמכסה את התחתית ודפנות התבנית.

אופן הכנת המלית:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי המלית וטוחנים 1 דקה/ מהירות 10.
  2. דוחפים בעזרת המרית את הקרם מדפנות הקערה לכיוון הלהב וטוחנים 30 שניות/ מהירות 10.
  3. יוצקים את המלית על הקלתית ומכניסים למקרר למשך 6 שעות עד שהמלית מתייצבת.
  4. מוציאים את הפאי מהמקרר, מסדרים מעל את הפירות הטריים ומגישים.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL