חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פילה דג מאודה בוורומה

כמות: 4 מנות

החומרים:

1 ליטר מים

4 יחידות פילה דג

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור

קליפה מגוררת מלימון אחד

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומרתיחים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  2. מניחים את פילה הדג במגשי הוורומה ומתבלים אותם באופן אחיד.
  3. מניחים את הכלי הוורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. בודקים את מידת העשייה של הדגים ומוסיפים זמן לפי הצורך.
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL