חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ציר בקר

כמות: כ-500 גרם רכז

החומרים:

300 בשר בקר ללא גידים (שייטל-כף-סינטה) חתוך לקוביות

200 גרם מגוון ירקות קלופים וחתוכים גס (שום/גזר/בצל/שורש סלרי/שורש פטרוזיליה/פטריות)

4 גבעולים של עשבים ארומטיים (רוזמרין/מרווה/תימין/אורגנו)

150 גרם מלח ים (או מלח גס)

50 גרם יין לבן

1 עלה דפנה

1 מסמר ציפורן

5 יחידות זרעי כוסברה שלמים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את קוביות הבשר וטוחנים 5 שניות/ מהירות 7,מניחים בקערה בצד עד לשימוש.
  2. מכניסים לקערה את הירקות, העשבים הארומטיים וקוצצים 10 שניות/ מהירות 5.
  3. מחזירים לקערה את הבשר הקצוץ ומוסיפים את יתרת החומרים. מניחים את סלסילת הבישול במקומה ומבשלים 30 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2 ללא פקק המידה השקוף. מוציאים את סלסילת הבישול מקערת התרמומיקס.
  4. מניחים את פקק המידה השקוף במקומו, במכסה הקערה וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  5. מעבירים את הרכז לכלי אטום, מצננים ושומרים במקרר עד לשימוש. הציר נשמר עד כחודשיים במקרר. משתמשים בכפית רכז לחצי ליטר ציר מוכן.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL