חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ציר ירקות

כמות: 800 גרם

חומרים:

150 גרם בצל חתוך לרבעים

300 גרם גזר חתוך לקטעים

5 גבעולי פטרוזיליה

1 שורש סלרי קלוף

5 יחידות פלפל אנגלי

3 עלי דפנה

1 ק"ג מים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס ומחממים 10 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1. מסירים את פקק המידה השקוף ממקומו ומבשלים 10 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  2. מסננים את ציר הירקות מעל קערה דרך סלסלת הבישול, מצננים, מעבירים לכלי אחסון ושומרים במקרר עד שבוע ימים.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL