חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

קטשופ קארי

כמות: 750 גרם קטשופ

חומרים:

10 גרגירי פלפל שחור

1/4 כפית גרגירי חרדל צהוב

1 עלה דפנה

1 מסמר ציפורן

2 גרגירי פלפל אנגלי

800 גרם עגבניות בשלות חתוכות לרבעים (או שימורי עגבניות תמר)

130 גרם בצל סגול קלוף וחתוך לרבעים

2 שיני שום קלופות

180 גרם פלפל אדום חתוך לרצועות

250 גרם מים

100 גרם חומץ בן יין אדום

קורט אגוז מוסקט

1 כפית פפריקה מתוקה (או פפריקה חריפה)

½ 1 כפיות מלח

1 כפית אבקת קארי צהוב

6 כפות סוכר (או לפי הטעם)

3 טיפות רוטב טבסקו

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס פלפל השחור, חרדל, עלה דפנה, ציפורן ופלפל אנגלי וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10. שומרים את התבלינים הטחונים בצד.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס עגבניות, בצל, שום ופלפל אדום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 7. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומבשלים 40 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  3. מוסיפים לקערת התרמומיקס את יתר החומרים והתבלינים הטחונים ומבשלים עוד 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2 ללא פקק המידה השקוף. מניחים את סלסלת הבישול מעל למכסה התרמומיקס כדי למנוע מהרוטב מלהשפריץ.
  4. מסירים את הסלסלה, מכסים את המכסה בפקק המידה השקוף וטוחנים את הקטשופ 1 דקה/ מהירות 10.
  5. מעבירים את הקטשופ לכלי אכסון, מצננים היטב במקרר לפני ההגשה.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL