חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

קרם פטיסייר

כמות: 800 גרם קרם

החומרים:

70 גרם סוכר

¼ מקל ווניל

½ חצי ליטר חלב

40 גרם קמח

2 ביצים שלמות גודל "M"

2 חלמונים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר ואת מקל הוניל וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את יתרת החומרים ומבשלים 7 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4.
  3. בתום הבישול טוחנים את הקרם  5 שניות/ מהירות 9.
  4. מצננים לגמרי.

לקרם קפה מוסיפים 2 כפיות אבקת הקפה בסעיף 2.

לעוד רעיונות וגלידות על בסיס הקרם הזה נתן לעיין בפרק קינוחים ומנות אחרונות.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL