חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

רוטב צ’ילי מתוק

כמות: 750 גרם רוטב

החומרים:

80 גרם פלפל צ’ילי אדום טרי חתוך לקטעים של 2 ס"מ

40 גרם שיני שום קלופות

400 גרם סוכר

200 גרם חומץ בן-יין לבן או חומץ תפוחים

15 גרם מלח

650 גרם מים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס צ’ילי ושום וקוצצים 4 שניות/ מהירות 6.
  2. מוסיפים את יתר החומרים, מניחים מעליהם את סלסילת הבישול במקומה בקערת התרמומיקס למנוע השפרצות ומבשלים 45 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  3. מעבירים לכלי אטום או לבקבוק לחיץ, מצננים ושומרים במקרר עד לשימוש. הרוטב ישמר במקרר עד חודש ימים.

FEINTIP

  • ניתן לשנות את כמות הסוכר במתכון לפי הטעם או לשלב עם ממתיק אחר.
  • הרוטב מתאים לתיבול דגים או עוף, ישתלב נהדר במנות אסייתיות ויהפוך כל מיונז משעמם לחגיגה פיקנטית.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL