חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

רצועות סינטה עם נודלס וברוקולי בסגנון אסייתי

כמות: 4-6 מנות

החומרים:

500 גרם סינטה חתוכה לרצועות בעובי 1/2 ס"מ

20 גרם  + 40 גרם רוטב סויה

15 גרם + 30 גרם רוטב צדפות (ניתן למצוא בגרסה כשרה, או להחליף ברוטב טריאקי)

15 גרם + 30 גרם סאקה (או יין לבן מתוק)

5 גרם סוכר

10 גרם קורנפלור

1 כפית שמן שומשום

1,500 גרם + 200 גרם מים

300 גרם אטריות ביצים (נודל’ס)

10 גרם + 10 גרם שמן קנולה

20 גרם שיניי שום קלופות

300 גרם ברוקולי מופרד לפרחים קטנים

10 גרם מחית ציר בקר (או אבקת מרק בקר)

קורט פלפל שחור

60 גרם אגוזי קשיו קלויים וקצוצים גס

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה רחבה את רצועות הבשר עם 20 גרם רוטב סויה, 15 גרם רוטב צדפות, 15 גרם סאקה, סוכר, קורנפלור ושמן שומשום. מניחים לספיגת טעמים למשך 20 דקות.
  2. יוצקים לקערת התרמומיקס 1,500 גרם מים ומרתיחים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  3. מכניסים למים הרותחים אטריות ביצים ומבשלים 5 דקות / טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  4. מסננים את אטריות הביצים, שוטפים אותן במים קרים, מערבבים בקערה עם 10 גרם שמן קנולה ושומרים מכוסה בצד עד לשימוש.
  5. מייבשים את קערת התרמומיקס. מכניסים לקערה את שיני השום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5. דוחפים בעזרת המרית את מחית השום מדופן הקערה לכיוון הלהב, מוסיפים 10 גרם שמן קנולה ומאדים 2 דקות / טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
  6. מוסיפים לקערת התרמומיקס את רצועות הבשר עם נוזלי המשרה ומבשלים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1. מפרידים בעזרת המרית בין רצועות הבשר ומבשלים עוד 30 שניות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1. שומרים את הבשר המבושל והנוזלים בקערה מכוסה בצד.
  7. מחזירים את קערת התרמומיקס למקומה, אין צורך לשטוף.
  8. מניחים את פרחי הברוקולי בשני מגשי כלי הורומה.
  9. מכניסים לקערת התרמומיקס 40 גרם רוטב סויה, 30 גרם רוטב צדפות, 30 גרם סאקה, 200 גרם מים, מחית ציר בקר ופלפל שחור. טוחנים 20 שניות/ מהירות 4, מניחים את כלי הורומה עם פרחי הברוקולי במקומו על המכסה ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  10. מניחים בצד את כלי הורומה, מחזירים לקערת התרמומיקס את רצועות הבשר המבושלות ומערבבים אותן עם הרוטב שבקערה 1 דקה/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  11. מסדרים בצלחת הגשה רחבה את אטריות הביצים, מניחים מעליהן את פרחי הברוקולי ויוצקים מעל את רצועות הבשר והרוטב. מפזרים אגוזי קשיו ומגישים חם מיד.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL