חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

שייקפרי סלק תפוז

כמות: 4-6 כוסות

החומרים:

3 סלקים בינוניים  קלופים וחתוכים לרבעים
(260 גרם נטו לאחר קילוף)

4 תפוזים קלופים כולל הקליפה הלבנה
(440 גרם נטו לאחר קילוף)

100 גרם מים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסלק וטוחנים 30 שניות / מהירות 10
  2. מוסיפים את התפוז וטוחנים 30 שניות / מהירות 10
  3. יוצקים לקערה את המים ומערבבים 20 שניות / מהירות 3.
  4. מוזגים לכוסות ושותים לרוויה.

FEINTIP

למי שאוהב ג’ינג’ר, הוסיפו לתערובת לפני הטחינה על-פי הטעם

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL