חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

תוספת ירוקה לכל ארוחה

כמות: 4 מנות

החומרים:

3 שיני שום קלופות

10 גרם שמן זית

300 גרם עלים ירוקים חתוכים לרצועות (בק-צ’וי, תרד, קייל וכו’)

1/2 כפית מלח

קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס שום ושמן זית וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את הירקות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
  2. מאדים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
  3. מוסיפים עלים, מלח ופלפל שחור ומבשלים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  4. מגישים חם מיד.

FEINTIP

זוהי תוספת נהדרת לארוחת צהריים או ערב. הירוקים גם יתאימו היטב לפסטה מבושלת. גוונו והעשירו בכמה טבעות של פלפל חריף, 1/2 כפית ג’ינג’ר טרי טחון או 2 כפות יין לבן. האריכו או קצרו את זמן הבישול לפי סוגי הירוקים ולפי טעמכם.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL