Search
Search
Close this search box.
Search

Arepas לחמניות מוונצואלה

כמות: 14 לחמניות

החומרים:

400 גרם קמח תירס לבן של PAN (ניתן למצוא בחנויות המתמחות)

700 גרם מים

1 כפית מלח

20 גרם שמן זית

אופן ההכנה בתרמומיקס:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות כאשר משטח ה- Fast&Crust מונח במקומו, בשליש העליון של תנור האפייה.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרים ומערבבים 20 שניות/ מהירות 3.5. מעבירים לקערה ונותנים לבצק לנוח 10 דקות.
  3. מכדררים מהבצק כדורים במשקל של כ-100 גרם ומשטחים לדיסקית שטוחה.
  4. מחממים Fast&Crust נוסף מעל הכיריים, משמנים קלות בשמן זית ומטגנים מעליו את ה Arepas, 2 דקות מכל צד.
  5. מעבירים את ה Arepas המטוגנים לתבנית ואופים בתנור על Fast&Crust למשך 15 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ומגישים חם.

אופן ההכנה ללא תרמומיקס:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות כאשר משטח ה- Fast&Crust מונח במקומו, בשליש העליון של תנור האפייה.
  2. מכניסים לקערת מיקסר, המצויד בוו הלישה, את כל חומרי הבצק ומערבבים 2 דקות במהירות גבוהה,מעבירים לקערה ונותנים לבצק לנוח 10 דקות.
  3. מכדררים מהבצק כדורים במשקל של כ-100 גרם ומשטחים לדיסקית שטוחה.
  4. מחממים Fast&Crust נוסף מעל הכיריים, משמנים קלות בשמן זית ומטגנים מעליו את ה Arepas, 2 דקות מכל צד.
  5. מעבירים את ה Arepas המטוגנים לתבנית ואופים בתנור על Fast&Crust למשך 15 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ומגישים חם.

FEINTIP

מכיוון שבקמח תירס אין גלוטן, ה Arepa הוא תחליף מצויין לפיתות ולחם עבור חולי צליאק ואחרים הנמנעים מאכילת גלוטן. אין בעיה להכין כמות גדולה, להקפיא ולחמם בשעת הצורך במחבת או בתנור.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL