אופן ההכנה:
מכינים את העיטור:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את 200 גרם השוקולד המריר וקוצצים 7 שניות/ מהירות 6 לקבלת שבבי שוקולד. מעבירים לקערה בצד עד לשימוש.
מכינים את הפרלינים:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את החלב, השוקולד ו- 40 גרם חמאה. מניחים את סלסילת הבישול מעל מכסה התרמומיקס, על מנת למנוע השפרצות ומבשלים 10 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3.
- מורידים מדפנות הקערה את התערובת, בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב. מניחים את סלסילת הבישול מעל מכסה התרמומיקס ומבשלים 25 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3.
- משמנים קערת ערבוב. מעבירים את תערובת הפרלין לקערה ומצננים היטב.
- משמנים ידיים במעט חמאה ומגלגלים כדורים מתערובת הפרלין, בגודל אגוז. מעבירים את הכדורים לקערה עם שבבי השוקולד ומכסים אותם היטב בשבבים. מניחים על צלחת הגשה ושומרים במקרר עד להגשה.