מגזין

חמש פיצות שכל פיציולו מתחיל חייב להכיר
פיציולו או באיטלקית Pizzaiolo הוא השם שניתן לאדם המכין פיצות. בתחילת הדרך, הפיצה שהומצאה בנאפולי, בדרום איטליה החלומית במאה ה-18, הייתה פיצה פשוטה שנמכרה כאוכל

המדריך למייבש המתחיל
אם כל החלומות שלכם בעולם היו ללמוד איך לייבש מזון בבית – אז תקראו לנו ג’יני כי הכתבה הזו בדיוק בשבילכם! תחילה, צריך לדעת שישנם

אחד על אחד עם רז רהב – השף של OCD
ספר לנו קצת על עצמך אני רז, השף והבעלים של מסעדת OCD בת”א. יש לי אחות צעירה, שלוש כלבות חמודות ואני גר בת”א עם חברה

The F Word | מיכל לויט, טור אורח
ממש כמה ימים אחרי שסיימתי לכתוב את כתבת הפאנקי שלי במגזין השולחן, פגשתי את סנדור כ״ץ. למי שלא יודע, סנדור (אליקס) כ״ץ נחשב היום לגורו

השאור שבעיסה | סער מור
את סער מור פגשנו באחת מתערוכות המזון כשביקש לדעת אם התרמומיקס המתוחכם ידע להתמודד עם הכנת בצק פשוטה. “התרמומיקס נתפש עבורי כחדשני, מסובך ומפחיד. שאלתי

פריז בת-ים
ברחוב אחד בבת-ים (רחוב רגיל שאינו יוצא דופן), בבניין דירות אחד (בניין דירות סטנדרטי למדי שיש כמוהו בכל עיר), בדירה אחת (יחידה ומיוחדת), גר קוסם.

ביצת הפתעה
התחביב הסודי של מעין נגלה לנו רק לאחרונה, כאשר באחת מהפעמים בהן נפגשנו סיפרנו לה על קורס הליקוט בהדרכת יתיר שדה שאנו לוקחים בו חלק

Sweet Heart
יש אנשים שהכישרון פשוט מטפטף להם מקצות האצבעות. כזו היא מיכל בוטון, ואנחנו שמחים שהיא חברה שלנו. אם השם עדיין לא מוכר לכם, אין ספק

Confort Argentino
האם נתקלתם במושג ‘אוכל מנחם’? חשבתם פעם מה כוונת המושג ‘אוכל מנחם’? האם באמת קיים אוכל שהצריכה שלו מספקת נחמה? והאם קיימת לכך הוכחה פיזיולוגית?