מגזין

על קיפודים ומי ורדים | רותם ליברזון, טור אורח
הידיים שלי מרגישות בנות מאה מגיל צעיר. הן תמיד אהבו ללוש ולהרגיש את החומר ועוצמתו, להבין את עומקו. פחות להניח חומר גלם אחד לצד השני,

כתום זה האדום החדש / עדי רסולי, טור אורח
כל שנה מחדש זה מפתיע. כל שנה מתווספת לה רק שנה, ואני, גדלה אתה בשנה. אם הייתם אומרים לי לפני עשור, שכאן אהיה היום, לא

הצלצול הוא בשבילי
יש אנשים שנולדו להיות מורים וללמד, כזו היא אסטלה. אסטלה, בעלת בית הספר ‘אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה’ לא הייתה קונדיטורית משחר ימיה. כמי שנולדה בעיר

מקרון הפרא | שירלי אהרון, טור אורח
יש פעמים ראשונות שלא שוכחים. כמו את הפעם ההיא, ב-1978 בקולנוע “אורן” על מושב עץ מתקפל, שחייתי ונשמתי נשימות קצרות בשחור לבן את החיים בלונדון

עד העונג הבא
במפגש שנערך בבית-הספר לקונדיטוריה ‘אסטלה’, תוך שאנחנו מכרסמים כדורי ג’לטין בסירופ סוכר חום שהכין שף שגרירות יפן בישראל, ומדמיינים את עצמנו יפנים למהדרין, הציע גל

לבן על לבן
אם אתם כמונו פודי’ז בנשמתכם, ואם גם אתם מביטים בהשתאות במהפכה הקולינרית הנפלאה שעוברת ישראל בשנים האחרונות, אתם פשוט חייבים להכיר את גבי קאופמן, שחתום

לא כל יום פורים
יש לנו חבר מיוחד שנשמח שתכירו. שמו אלעד לוריא. אלעד הוא מהנדס מכונות מוכשר, בשלן בחסד, קוסם חובב אבל יותר מהכל – אלעד הוא ממציא!