אופן ההכנה:
אופן הכנה רוטב צ’ילי מתוק:
- מכניסים לקערת התרמומיקס צ’ילי ושום וטוחנים 5 שניות/מהירות 5.
- מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים 50 דקות/טמפרטורת וורומה/ מהירות 2.
- מצננים את הרוטב ומאחסנים בכלי אטום במקרר.
אופן הכנה אסאדו ברוטב צ’ילי מתוק:
- מחממים אמבט SousVide ל-82°C
- עוטפים ומעסים את נתחי הבשר ברוטב צ’ילי מתוק.
- אורזים את נתחי הבשר בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לבישול באמבט SousVideלמשך 12 שעות.
- מוציאים את השקית ובה נתחי הבשר מאמבט ה-SousVide, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
- מחממים תנור ל-220°C
- מוציאים מהשקית את הבשר, מעבירים לתבנית צלייה יחד עם נוזלי הבישול שבשקית ומעבירים לצלייה בתנור (220°C) למשך 20 דקות, או עד שהבשר משחים והרוטב מצטמצם.