אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את התפוחים וקוצצים 2 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את הפרי, בעזרת מרית התרמומיקס, לכיוון הלהב וקוצצים 2 שניות/ מהירות 5. מעבירים לקערה בצד עד לשימוש.
- יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומרתיחים 4.5 דקות/ טמפרטורת ורומה /מהירות בחישה עדינה.
- מפעילים שוב את התרמומיקס 10 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3 ותוך כדי עבודה מכניסים את הסולת דרך פתח מכסה קערת התרמומיקס.
- מוסיפים לקערת התרמומיקס את הסילאן והתפוח הקצוץ ומערבבים 5 שניות / מהירות 4.
- מעבירים לקערית הגשה ומגישים.