אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את השום והבצל וקוצצים 3 שניות/ מהירות 7. דוחפים את הירקות הקוצצים מדפנות הקערה בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה.
- מוסיפים את שאר החומרים, למעט שני סוגי השמן, ומערבבים 1 דקה/ מהירות 2.
- מפעילים את התרמומיקס 1 דקה/ מהירות 3 ותוך כדי עבודת התרמומיקס מזלפים את השמנים אל תוך הקערה דרך חור מכסה התרמומיקס עד לקבלת רוטב אחיד.
- שומרים את הוויניגרט בצנצנת אטומה במקרר עד לשימוש.