אופן ההכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
- משמנים ומקמחים קלות את תבנית האפייה (אפשר גם לאפות את הלחם על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, ללא תבנית אפייה).
- מכניסים לקערת התרמומיקס את חומרי הבצק היבשים ומעבדים 10 שניות/ מהירות 4.
- מוסיפים את יתרת חומרי הבצק ומעבדים 30 שניות/ מהירות 4.
- מוציאים את הבצק מהקערה ומעצבים אותו לכיכר. מעבירים את הכיכר אל תבנית האפייה המשומנת והמקומחת. זורים מעל פני הבצק את תערובת הגרעינים והזירעונים ואופים בתנור במשך 30-40 דקות, או עד שהלחם משחים.
- מוציאים את התבנית מהתנור. מצננים מעט ומחלצים את הלחם מתבנית האפייה. פורסים ומגישים.