אופן ההכנה:
- מכניסים את השמרים והמים לקערת התרמומיקס ומערבבים 2 דקות/ 37 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים את הקמח והמלח ולשים 2.5 דקות/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
- משמנים את הצלחת ומניחים אותה במגש הורומה.
- מקמחים משטח עבודה, מעברים את הבצק למשטח העבודה ומגלגלים אותו לכדור.
- מניחים את כדור הבצק על הצלחת המשומנת, מכסים את כלי הורומה ומתפיחים כשעה או עד שהוא מכפיל את נפחו.
- יוצקים ליטר וחצי מים לקערת התרמומיקס ומכסים. מניחים מעל המכסה את כלי הורומה ומאדים 45 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מוציאים את הלחם המאודה, מצננים, פורסים ומגישים.