חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מטבל אריסה

החומרים: 

25 גרם זרעי קימל
30 גרם זרעי כמון
250 גרם פלפלי צ’ילי אדומים טריים, חצויים לאורך, ללא הזרעים
½ כפית מלח, או לפי הטעם
4 שיני שום קלופות
70 גרם רכז עגבניות
20 גרם חומץ בן יין אדום (ראו טיפ)
2 כפיות פפריקה מעושנת טחונה או 2 כפיות פפריקה מתוקה טחונה
80 גרם שמן זית
1 קורט פלפל שחור טחון, או לפי הטעם

אופן ההכנה: 

  1. שמים זרעי קימל וכמון בקערת הערבוב וטוחנים 10 שניות/מהירות 10. קולים דקות/120°C/מהירות 2.5, ללא כוסית המדידה.
  2. מוסיפים צ’ילי וקוצצים שניות/מהירות 10  דוחפים בעזרת המרית את התערובת מדופן הקערה לכיוון הלהב.
  3. מוסיפים מלח, שיני שום, רכז עגבניות, חומץ, פפריקה מעושנת, שמן זית ופלפל שחור ומערבבים 20 שניות/מהירות 6
  4. דוחפים בעזרת המרית את התערובת מדופן הקערה לכיוון הלהב וקוצצים שוב 10 שניות/מהירות 6  מעבירים לצנצנת עם מכסה מתברג, מכסים בשכבת שמן זית, מאחסנים במקרר עד לשימוש.

FEINTIP

החליפו חומץ בן יין אדום בחומץ טבעי

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL