חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מרציפן שקדים

כמות: 40-50 כדורים

החומרים:

200 גרם (1 כוס) סוכר

250 גרם (½2 כוסות) שקדים מולבנים

40 גרם מים

1 כפית מיץ לימון טרי

החומרים לכדרור המרציפן:

קורנפלור

אופן ההכנה:

  1. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 15 שניות/ מהירות 10.
  3. מוסיפים את השקדים וטוחנים 7 שניות/ מהירות 10.
  4. מבשלים 1 דקה/ 50 מעלות/ מהירות 4 ומוסיפים בהדרגה, תוך כדי עבודת התרמומיקס,  את המים ומיץ הלימון.
  5. מקמחים את הידיים במעט קורנפלור ומכדררים מהמרציפן כדורים. מניחים את הכדורים בתבנית האפייה להתגבשות. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר עד להגשה. כדורי המרציפן ישמרו במקרר עד שבועיים.

FEINTIP

אוהבים טעם לימוני ? הוסיפו מעט גרידת לימון .

מתכונים נוספים