אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס אספרגוס, תפוחי אדמה, בצל ושום וקוצצים 7 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את הירקות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
- מוסיפים 300 גרם מים, ציר ירקות, מלח ופלפל שחור ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
- מוסיפים את גבינת השמנת והשמנת המתוקה ומערבבים 30 שניות/ מהירות 3-8, מגבירים מהירות בהדרגה.
- מוסיפים את שאר 400 גרם המים ומבשלים 5 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
- יוצקים לצלחות הגשה, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.