חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

תפוחי פינק ליידי שקופים

75° / שעתיים

חומרים :
6 יחידות תפוחי פינק ליידי חתוכים לשמיניות
80 גרם סוכר
80 גרם מים
מקל קינמון

אופן ההכנה:

1. מחממים את אמבט ה- SousVide  ל-° 75.
2. מערבבים את כל חומרי התיבול בקערה, מוספים את התפוחים ומערבבים עד
שהם עטופים בתבלינים.
3. אורזים את התפוחים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט ה-
SousVide למשך שעתיים. מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד
לשימוש.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL