מרק בצל קלאסי
אופן ההכנה:
- יוצקים לקערת התרמומיקס שמן זית ומחממים 1 דקה/ 90 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים רבעי בצל ותימין, קוצצים 5 שניות/ מהירות 4 ומאדים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מוסיפים את יתרת החומרים ומבשלים 50 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1. טועמים ומתקנים תיבול.
- יוצקים את המרק החם לצלחות הגשה ומגישים עם קרוטונים של בגט וגבינת גרוייר מעל.
קרוטונים של בגט וגבינת גרוייר
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 210 מעלות במצב גריל.
- מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
- מברישים את פרוסות הבגט בשמן זית, מניחים על מגש האפייה ואופים בתנור 3 דקות או עד שהן משחימות קלות.
- משפשפים את קרוטוני הבגט בשום, מפזרים מעל את גבינת הגרוייר ומחזירים לתנור לאפייה לעוד 3 דקות או עד שהגבינה נמסה.
- מוציאים את הקרוטונים מהתנור, מניחים בתוך מרק הבצל החם ומגישים מיד.