חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

אייסינג סוכר לציפוי עוגות

כמות: 240 גרם

החומרים:

200 גרם סוכר

1 חלבון ביצה

4-5 טיפות מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס סוכר וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים חלבון ומיץ לימון ומערבבים 10 שניות/ מהירות 6.
  3. יוצקים באחידות מעל לעוגה.

FEINTIP

עוד הפעם אותה עוגה בחושה ומוכרת? שדרגו בציפוי אייסינג שייתן לה מראה של קונדיטוריה מקצועית.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL