חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

תבשיל קינואה לבנה ואדומה בליווי ירקות מאודים פריכים

כמות: 4 מנות

החומרים:

2 ליטר מים

גרעיני תירס טריים מקלח אחד

פרחי כרובית מ ½ כרובית

פרחי ברוקולי מברוקולי אחד

1 יחידה גמבה חתוכה לרצועות

150 גרם קינואה לבנה

150 גרם קינואה אדומה

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומחממים 14 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  2. מניחים את הירקות במגשי הוורומה, מניחים את כלי הוורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
  3. מכניסים לקערה את הקינואה ומבשלים 13 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. מעבירים את הקינואה לכלי הגשה, מניחים מעל את הירקות ומגישים חם.

FEINTIP

רוצים להעשיר את המנה? הוסיפו אגוזים, שקדים, פירות יבשים.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL