אופן ההכנה:
מכינים את אבקת הקארי האדומה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים וטוחנים 30 שניות/ מהירות 10.
- מעבירים את התערובת לכלי אטום ושומרים במקרר עד לשימוש.
מכינים את המרק:
- משרים את העדשים במים רותחים למשך שעתיים ומסננים.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את העדשים המסוננות, קליפת הלימון, פרוסות הג’ינג’ר וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים לקערה את הגזר, הבצל, אבקת הקארי והחמאה וקוצצים 10 שניות/ מהירות 5.
- מורידים מדפנות הקערה את התערובת בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב. מוסיפים את המלח, הפלפל וציר הירקות עד לסימון ליטר וחצי שבקערה ומבשלים 20 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
- מוסיפים את החלב וטוחנים 1 דקה/ מהירות 9.
- טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. יוצקים לקערות הגשה אישיות. מעטרים בשמנת מתוקה ועלי כוסברה ומגישים חם.