חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

דפי אורז ממולאים

כמות: 15 רולים

החומרים:

1 ס"מ שורש ג’ינג’ר קלוף

2 שיני שום קלופות

150 גרם חומץ אורז

250 גרם רוטב סויה איכותית

1/2 חבילת אטריות זכוכית (שעועית) מבושלות לפי הוראות היצרן

1 חבילת דפי אורז

2 כוסות נבטים סינים

2 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות דקות

1 כוס כרוב לבן שטוף וחתוך לרצועות דקות

2 פלפלים אדומים שטופים וחתוכים לרצועות דקות

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הג’ינג’ר, השום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 10. מורידים מדפנות הקערה את הירקות, בעזרת מרית התרמומיקס, לכיוון הלהב וקוצצים 5 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את החומץ אורז, הסויה ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4. מעבירים את הרוטב לקערה בצד ומשרים בתוכו את אטריות השעועית לחצי שעה. מסננים את האטריות ושומרים את הרוטב שנשאר להגשה.
  3. מניחים קרש חיתוך על משטח עבודה ומכסים אותו במגבת לחה. ממלאים במים צלחת שטוחה הגדולה מספיק על מנת להכיל את דפי האורז.
  4. מכניסים דף אורז למים לכ-10 שניות עד שהוא מתרכך, מוצאים ומניחים אותו על המגבת הלחה, שעל קרש החיתוך.
  5. ממלאים את דף האורז בכמות קטנה מכל הירקות ומגלגלים אותו בעדינות לצורת סיגר. חוזרים על הפעולה עם יתרת דפי האורז.
  6. מגישים את דפי האורז הממולאים עם הרוטב ליד.

FEINTIP

מלאו את דפי האורז בירקות מגוונים בשלל צבעים למראה מרענן וצבעוני.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL