אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את תערובת הירקות וקוצצים גס 10 שניות/ מהירות 4, במידת הצורך ממשיכים לקצוץ עוד 5 שניות/ מהירות 4. שומרים בצד.
- מכניסים לקערת התרמומיקס שום וגבעול סלרי וקוצצים 3 שניות/ מהירות 7.
- מוסיפים בצל וכרישה וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5, דוחפים את הירקות הקצוצים מדופן הקערה בעזרת המרית לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה 3 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים רסק עגבניות ושמן זית ומאדים 7 דקות/ טמפרטורה ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
- מוסיפים שעועית לבנה, מים ואת הירקות הקצוצים ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
- מוסיפים מלח, עלי מנגולד ופסטה ומבשלים זמן לפי הוראות יצרן הפסטה/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
- מוזגים לקערות הגשה, מזלפים מעט שמן זית מעל כל קערה, מפזרים מעט גבינת פרמזן ומגישים חם ביום קר.