אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל, הכרישה, השום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את התערובת בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
- מוסיפים לקערה 2 כפות שמן זית ומאדים 4 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים את פלפל השאטה וחצי מכמות הפטריות וקוצצים 5 שניות/ מהירות5. מוסיפים את יתרת הפטריות וקוצצים שוב 10 שניות/ מהירות 5 (במידה ותשארנה חתיכות גדולות , זה בסדר).
- מוסיפים את 3 כפות השמן זית הנותרות ומבשלים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים את ציר הירקות, העלה דפנה, המלח, הפלפל, התימין ומבשלים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- מוסיפים לקערה את השמנת מתוקה, הקורנפלור ומבשלים 8 דקות/ 90 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- יוצקים את המרק לקעריות הגשה ומגישים חם.