חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סלט סלק

כמות: 4 מנות

החומרים:

1,500 גרם מים

500 גרם סלק קלוף חתוך לגפרורים בגודל 1X5 ס"מ

½ כפית מלח

1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס מים ומכסים.
  2. מניחים את גפרורי הסלקים בשני מגשי הורומה, מניחים את כלי הורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס ומאדים 45 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  3. מעבירים את הסלקים לקערת ערבוב, מוסיפים מלח ושמן זית, מערבבים בעדינות, מצננים ומגישים.

FEINTIP

לסלט משפחתי תבלו את הסלט בכמון, כוסברה קצוצה, פלפל שחור, פירות יבשים ואגוזים והגישו

מתכונים נוספים