אופן ההכנה:
- יוצקים לקערת התרמומיקס מים ומחממים 9 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. מוסיפים קינואה ומבשלים 13 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- בסיום הבישול מסננים את הקינואה, שוטפים במים קרים ומעבירים לקערת ערבוב. שוטפים את קערת התרמומיקס, מייבשים ומניחים אותה במקומה.
- מכניסים לקערת התרמומיקס בצל ירוק, כוסברה ופטרוזיליה וקוצצים פונקציית טורבו חצי שניה/ פעמיים סיבוב ימינה של כפתור ההפעלה. מעבירים את העשבים הקצוצים לקערה עם הקינואה ומוסיפים לקערה גם את קוביות העגבנייה.
- מניחים את קערת התרמומיקס במקומה, מכניסים מיץ לימון, מיץ תפוזים, דבש, מלח ופלפל שחור ומערבבים 10 שניות/ מהירות 2, כשפקק המידה השקוף מונח במקומו על מכסה התרמומיקס למניעת התזה.
- מפעילים את התרמומיקס 90 שניות/ מהירות 3, מזלפים את שני סוגי השמנים באיטיות על מכסה התרמומיקס, סביב הפקק. השמן יטפטף באיטיות מבעד לרווח שבין הפקק למכסה אל פנים הקערה במהלך עבודת התרמומיקס עד לקבלת ויניגרט אחיד.
- יוצקים את הוויניגרט מעל לקינואה ומערבבים בעדינות עד לקבלת סלט אחיד.
- מעבירים לכלי הגשה ומגישים או מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר עד להגשה. הסלט ישמר במקרר כשלושה ימים.