החומרים: 10 סלקים קטנים קלופים וחתוכים לקוביות קליפה מגוררת מ-1 תפוז 1 כפית מלח ¼ כפית פלפל שחור טחון 1 כף שמן זית כף חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
1. מחממים אמבט SousVide ל-°82. 2. מערבבים את כל הירקות עם תערובת התיבול בקערה גדולה, אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לבישול באמבט ה- SousVide למשך שעתיים. מגישים חם.
אם בא לכם להגיש את הסלק כאנטיפסטי קר; עם הוצאת השקית מאמבט ה- SousVide, יש להשרות את שקית הוואקום בקערה עם מי קרח למשך כ 5 דקות ולאחסן במקרר.
בקשתכם להפעלת האחריות נשלחה.במידה ורכשתם THERMOMIX TM5, באפשרותכם להאריך את האחריות עבור המוצר.