סלק

כמות: °82 / שעתיים

מרכיבים

החומרים:
10 סלקים קטנים קלופים וחתוכים לקוביות
קליפה מגוררת מ-1 תפוז
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור טחון
1 כף שמן זית
כף חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

1. מחממים אמבט SousVide  ל-°82.
2. מערבבים את כל הירקות עם תערובת התיבול בקערה גדולה, אורזים בוואקום
בשקית ייעודית ומעבירים לבישול באמבט ה- SousVide למשך שעתיים.
מגישים חם.

FEINTIP

אם בא לכם להגיש את הסלק כאנטיפסטי קר; עם הוצאת השקית מאמבט ה- SousVide, יש להשרות את שקית הוואקום בקערה עם מי קרח למשך כ 5 דקות ולאחסן במקרר.