סנגריה חמה

כמות: 6 כוסות

מרכיבים

החומרים:

1 יחידת תפוז קלוף ללא החלק הלבן

140 גרם ( כ-3/4 כוס) סוכר חום כהה

1 בקבוק יין אדום

250 מ"ל מיץ תפוזים

2 אגסים קלופים נקיים מגרעינים וחתוכים לשמיניות

1 מקל קינמון

¼ מקל וניל (או ½ כפית מחית)

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את התפוז וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את הסוכר, היין ומיץ התפוזים.
  3. מכניסים את האגסים, המקל קינמון והווניל לסלסילת הבישול ומניחים אותה במקומה בקערת התרמומיקס ומבשלים 35 דקות/ 80 מעלות/ מהירות 3.
  4. מוזגים לכוסות הגשה ומגישים חם.

FEINTIP

a:0:{}