עוגיות גרייבה עדינות

עוגיות גרייבה עדינות

כמות: 70-80 עוגיות

מרכיבים

החומרים:

100 גרם ( 4 כפות גדושות) סוכר

500 גרם קמח לבן

1 כוס + 1 כפית שמן קנולה

4 גרם (1 כפית שטוחה) אבקת אפייה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים לקערה את יתרת החומרים ולשים 2 דקות /מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
  3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כרבע שעה במקרר, שיהיה נוח לעבודה.
  4. מחממים תנור  טמפרטורה של 180 מעלות
  5. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
  6. מוציאים את הבצק מהמקרר ומגלגלים כדורים בגודל הרצוי (העוגיות ישתטחו בזמן האפייה) ומניחים על תבנית ה אפייה .
  7. מכניסים את התבנית לתנור ואופים למשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות משחימות מעט. מצננים לחלוטין את העוגיות ומאחסנים בכלי אטום.

FEINTIP

a:0:{}