אופן ההכנה:
מכינים את הגנאש:
- מכניסים לקערת התרמומיקס שוקולד וטוחנים 10 שניות/ מהירות 8, מוסיפים את יתר חומרי הגנאש, וממיסים 3 דקות/ 55 מעלות/ מהירות 2. מעבירים את הגנאש לקערה ומצננים במקרר לשעתיים, או עד שהגנאש מוכן למריחה. שוטפים את קערת התרמומיקס, מייבשים ומניחים אותה במקומה.
מכינים את העוגיות:
- מכניסים לקערת התרמומיקס חמאה ותמצית וניל ומערבבים 2 דקות/ מהירות 2. מוסיפים את הביצה, מערבבים 30 שניות/ מהירות 3. מוסיפים את יתר חומרי הבצק ומערבבים 40 שניות/ מהירות 3 עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעתיים.
אופים ומרכיבים:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מקמחים מעט משטח עבודה, מוציאים את הבצק מהמקפיא ומרדדים לעובי חצי ס”מ. אם הבצק קשה מדי ניתן לרככו מעט בעזרת הידיים. אם הוא רך מדי, ניתן להשיבו למקרר עד שהוא שוב מתקשה והופך נוח לעבודה.
- חותכים מהבצק ריבועים בגודל של 3 ס”מ, מניחים את ריבועי הבצק על תבנית האפייה במרחק סנטימטר זה מזה, מחוררים את ריבועי הבצק בעזרת מזלג, מעבירים את התבנית לתנור לאפייה של 7-9 דקות, מוציאים ומצננים על גבי רשת.
- מורחים על מחצית מהעוגיות את גנאש השוקולד בנדיבות, מניחים את מחצית העוגיות שנותרו מעל.
- שומרים בכלי אטום במקרר עד להגשה.