עוגיות רוזמרין ושוקולד בהשראת איסה מוסקוביץ’

עוגיות רוזמרין ושוקולד בהשראת איסה מוסקוביץ’

כמות: החומרים: 10 גרם (1 כף) זרעי פשתן עלים משני ענפי רוזמרין 70 גרם (1/3 כוס) סוכר דמררה 45 גרם (¼ כוס) סוכר לבן 60 גרם (¼ כוס) חלב שקדים 130 גרם (½ כוס) שמן קוקוס בטמפרטורת חדר 2 כפיות מחית וניל 190 גרם ( 1/3 1 כוסות) קמח לבן ½ כפית מלח ½ כפית סודה לשתייה 85 גרם (½ כוס) נטיפי שוקולד מריר פרווה

מרכיבים

החומרים:

10 גרם (1 כף) זרעי פשתן

עלים משני ענפי רוזמרין

70 גרם (1/3 כוס) סוכר דמררה

45 גרם (¼ כוס) סוכר לבן

60 גרם (¼ כוס) חלב שקדים

130 גרם (½ כוס) שמן קוקוס בטמפרטורת חדר

2 כפיות מחית וניל

190 גרם ( 1/3 1 כוסות) קמח לבן

½ כפית מלח

½ כפית סודה לשתייה

85 גרם (½ כוס) נטיפי שוקולד מריר פרווה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס זרעי פשתן ועלי רוזמרין וטוחנים פונקציית Turbo/ 5-6 הפעלות.
  2. מוסיפים את יתר החומרים, מלבד נטיפי השוקולד, ומערבבים 30 שניות/ מהירות 4. מוסיפים את נטיפי השוקולד ומערבבים 5 שניות/ מהירות 4. דוחפים את הבצק בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה 5 שניות/ מהירות 4.
  3. מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר חצי שעה.
  4. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  5. מוציאים את הבצק מהמקרר, יוצרים מהבצק כדורים בגודל כף, מניחים את הכדורים על נייר האפייה, משטחים לעובי של 1 ס”מ ומעבירים לתנור לאפייה של 10-12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
  6. מוציאים מהתנור, מצננים ומגישים.

FEINTIP