פודינג שוקולד

כמות: 6 מנות

מרכיבים

החומרים:

150 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות

500 גרם חלב

100 גרם סוכר

20 גרם קורנפלור

2 ביצים

1 כף חמאה

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס שוקולד וקוצצים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים חלב, סוכר, קורנפלור וביצים ומבשלים 12 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 3
  3. מוסיפים את החמאה ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4. מעבירים מיד לקעריות הגשה אישיות, מצננים במקרר לשעה לפחות לפני ההגשה.

FEINTIP

הוסיפו או הפחיתו מכמות השוקולד בהתאם לטעמכם האישי. פודינג נוזלי יותר וותרו על הקורנפלור שבמתכון.