פילה דג מאודה בוורומה

פילה דג מאודה בוורומה

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

1 ליטר מים

4 יחידות פילה דג

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור

קליפה מגוררת מלימון אחד

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומרתיחים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  2. מניחים את פילה הדג במגשי הוורומה ומתבלים אותם באופן אחיד.
  3. מניחים את הכלי הוורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. בודקים את מידת העשייה של הדגים ומוסיפים זמן לפי הצורך.
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.

FEINTIP

a:0:{}