החומרים:
4 פילה סלמון (כל יחידה במשקל 200 גרם)
300 גרם שעועית ירוקה (אפשר גם קפואה)
200 גרם נבטים סינים
3 שיני שום קלופות
1 גבעול למון גראס
20 גרם ג’ינג’ר טרי
1 פלפל צ’ילי אדום נקי מזרעים
½ כוס סויה
½ כוס מירין
2 כפות סוכר
1 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה:
- מניחים במגש התחתון של כלי הוורומה את השעועית ובמגש העליון את הפילה סלמון, מניחים את מגש הסלמון מעל למגש השעועית, מכסים את כלי הוורומה ושומרים בצד עד לשימוש.
- מניחים בסלסילת הבישול את הנבטים ושומרים בצד עד לשימוש.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את שאר החומרים וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
- מכניסים את סלסילת הבישול למקומה בתוך קערת התרמומיקס, מכסים במכסה. מניחים מעל למכסה את כלי הוורומה ומבשלים 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2 .
- מעבירים בעדינות את הירקות המבושלים ואת פילה הדג לצלחת ההגשה, יוצקים מעל מהרוטב החם ומגישים מיד.
FEINTIP
ניתן להחליף את פילה הסלמון בפילה של דגים נוספים כמו מוסר, בס או דניס. מומלץ לגוון ולהוסיף ירקות נוספים חתוכים לרצועות דקיקות.