חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

קדירת עוף ופטריות

כמות: 4-6 מנות

החומרים:
40 גרם שמן זית

3 שיני שום קלופות

150 גרם בצל קלוף וחצוי

300 גרם פלפל אדום חתוך לקוביות

50 גרם יין לבן

1 ק"ג שוקיי עוף

50 גרם ציר עוף

200 גרם עגבניות תמר משומרות

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות

קורט אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את השמן הזית, שיני השום ו קוצצים 6 שניות/ מהירות 5 ומאדים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  2. מוספים את הבצל, הפלפל האדום והיין וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5 ומאדים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  3. מוסיפים את השוקיים, ציר העוף, עגבניות התמר המשומרות, המלח והפלפל ומבשלים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  4. מוסיפים את הפטריות ואת אגוז המוסקט ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם עם אורז או פתיתים.

FEINTIP

הגישו את המנה ועטרו אותה בעשבי תבלין טריים מן הגינה

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL