אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את בצלצלי השאלוט ואת השום וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים את חזה האווז ושמן זית ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מפעילים את התרמומיקס 3 דקות/ 50 מעלות/ מהירות 4 ומוספים לקערה בהדרגה תוך כדי עבודה דרך חור המכסה את הביצים, החלמון, שמרי הבירה, 1 כפית מלח והפלפל השחור. בסיום בישול הרוטב מעבירים אותו לכלי סגור ושומרים במקום חמים.
- שוטפים את קערת התרמומיקס ומניחים אותה במקומה. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים עם כפית מלח ומרתיחים 12 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מוסיפים לקערה את הפסטה ומבשלים במשך זמן על פי הוראות היצרן/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מסננים את הפסטה, מערבבים אותה עם הרוטב החמים ומגישים מיד.