אופן הכנת הקרוסטיני:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. מרפדים מגש בנייר אפיה
- פורסים את הבאגט לפרוסות בעובי 1 ס”מ, מניחים על מגש האפייה, מברישים את פרוסות הבאגט בשמן זית. מכניסים את המגש לתנור ואופים 8 דקות.
- מוציאים את המגש מהתנור ומצננים.
אופן הכנת ממרח ארטישוק ופרמזן:
- מכניסים לקערת התרמומיקס גבינת פרמזן וטוחנים 10 שניות/ מהירות 9, מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים 10 שניות/ מהירות 9, מורידים מדפנות הקערה את תערובת הממרח בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב, טוחנים 10 שניות/ מהירות 9, חוזרים על הפעולה עד שמגיעים למרקם הרצוי.
אופן הרכבת המנה:
- מורחים כל פרוסה קרוסטיני בכף מממרח הארטישוק ומניחים מעל מעט שבבי פרמזן.
- חותכים את עגבניות השרי לחצי וסוחטים חצי עגבנייה על פרוסת קרוסטיני כך שזרעי העגבנייה יעטרו את הקרוסטיני.
- מעטרים בעלה בזיליקום ומגישים.