החומרים:
10 גרם חמאה
260 גרם קמח מלא
100 גרם מים
5 גרם מלח
תערובת גרעינים לעיטור
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את החמאה וממיסים 40 שניות/ 80 מעלות/ מהירות 2
- מוסיפים את יתרת החומרים ולשים 4 דקות/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
- מעבירים את הבצק לקערת ערבוב ומכסים בניילון. מקררים במקרר למשך שעה וחצי.
- מחממים תנור לחום של 170מעלות.
- מרפדים תבנית אפיה בנייר אפייה.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומרדדים לעובי של כ-1 מ”מ
- בעזרת פקק המידה השקוף של התרמומיקס קורצים עיגולים ומניחים על גביי מגש האפייה.
- מברישים את הקרקרים במים ומפזרים בזרעים לעיטור.
- אופים את הקרקרים למשך 10-12 דקות עד לקבלת גוון שחום יפה.
- מצננים ומגישים או מאחסנים בכלי אטום עד שבוע ימים.
FEINTIP
עטרו את הקרקרים במלח גס, גרעיני חמניות, גרעיני פשתן, קצח או כל תערובת זרעונים/גרעינים שבא לכם!