רוסטביף בתיבול סילאן ורוזמרין

רוסטביף בתיבול סילאן ורוזמרין

כמות: ° 56/ 3 שעות

מרכיבים

חומרים:
נתח סינטה בקר במשקל של 1.5 ק"ג נקי משומן
1 שן שום כתושה
80 גרם סילאן
15 גרם מלח דק
10 גרם פלפל שחור גרוס
3 גרם מחטי רוזמרין מיובשות

אופן ההכנה:

  1. מחממים את אמבט ה- SousVide  ל-° 56.
  2. מערבבים את כל חומרי הטעם בקערה גדולה. מעסים את נתח הסינטה בתערובת התבלינים, אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט ה- SousVide  למשך 6 שעות.
  3. מוציאים את השקית ובה הסינטה מאמבט ה- SousVide, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  4. מעבירים את הסינטה אל מחבת גריל וצורבים אותה עד שפניה הופכים שחומים ופריכים.

FEINTIP