אופן ההכנה:
- מניחים את תושבת הוורומה במקומה על מכסה קערת הערבוב, שוקלים בה במיה, יוצקים עליה חומץ ושומרים בצד.
- שמים שום, בצלים, כוסברה ושמן זית בקערת הערבוב, קוצצים 3 שניות/ מהירות 5, ומבשלים 6 דקות/ 120°C/ מהירות 1 .
- מוסיפים קוביות בשר, מלח ופלפל ומבשלים 10 דקות/120°C/מהירות בחישה עדינה .
- מוסיפים עגבניות קצוצות ורכז עגבניות. מניחים את תושבת הוורומה במקומה ומאדים 30 דקות/טמפרטורת וורומה/נגד כיוון השעון /מהירות בחישה עדינה . מסירים את יחידת הוורומה.
- מוסיפים את הבמיה המאודה לקערת הערבוב, מערבבים בעדינות בעזרת המרית ומבשלים 2 דקות/טמפרטורת וורומה/מהירות בחישה עדינה . מעבירים לקערת הגשה ומגישים חם.